Voita koiralle vuoden koulutusmakupalat & mahtava setti koiranleluja!

Vanhakin koira oppii uusia temppuja, kunhan kouluttajalla on herkulliset keinot hallussa! Aikuisen koiran oppiminen ei ehkä ole yhtä nopeatempoista kuin pennulla, mutta lempeällä yhteistyöllä sekä koiran ja kouluttajan yhteistä sidettä vahvistamalla, vanhakin koira saattaa yllättää taidoillaan!

Aikuisen koiran kouluttamisessa voi hyödyntää monia pentujen koulutuksessa tutuksi tulleita keinoja. Muistisääntö ”Kouluta. Palkitse. Toista” pätee yhtä lailla sekä pentuihin, kuin aikuisiinkin koiriin. Ja kukapa meistä ei kaipaisi virikkeitä tai aivopähkinöitä päiviensä piristykseksi ja muistin ylläpitämiseksi? Ja vaikka välillä tuntuisi, että aikuisen koiran kouluttaminen ei sujukaan kuin siellä kuuluisassa Strömsössä, on hyvä muistaa olla sekä itselleen että koirakaverilleen armollinen.

Pikkuhiljaa, pienin askelin voi olla varma, että kaikki koulutukseen käytetty aika alkaa tuottaa tulosta. Yhteisten hetkien lisääminen on omiaan vahvistamaan omistajan ja koiran välistä suhdetta ja parantamaan saumatonta yhteistyötä. Laadukkaat Best Friend Natural Bites makupalat ovat arjen paras kaverisi kaikissa arjen koulutustilanteissa! Viljaton koostumus, runsas proteiinipitoisuus ja aito kana takaavat, että laadukkaat Natural Bites makupalamme maistuvat mainiosti nirsommallekin karvakorvalle!

Haluaisitko voittaa koirakaverille koko vuodeksi laadukkaat, lihaisat koulutusnamit sekä mahtavan setin Best Friend leluja? Palkinnon arvo yhteensä yli 500eur.

Osallistu kilpailuumme 03.04.- 30.06.2023 välisenä aikana. Arvomme kaikkien osallistujien kesken huippupalkinnon, jonka avulla saat lisää yhteistä laatuaikaa koirasi kanssa ja vahvistat sidettä välillänne iloisesti oppien!

{formbuilder:MTEwNTQ1}

Voittajiin ollaan yhteydessä kilpailun jälkeen sähköpostitse.

Kilpailun säännöt

Natural Bites makupalojen kolmella erityylisellä kanaherkulla saat taatusti napattua aikuisenkin koiraoppilaan huomion! Best Friend Natural Bites kanafileekuutio on uudenlainen koulutusmakupala koirien klassikkoherkku kanafileestä! Best Friend Natural Bites kanakerrosherkku on runsaasti kanaa sisältävä makupala, johon on lisätty myös Turskaa. Turska lisää makupalan herkullisuutta ja sen sisältämät hyvät rasvat ovatkin oiva lisä aivotyötä tekevälle aikuiselle koiralle! Best Friend Natural Bites Kanalempiherkku on sydämenmuotoinen suloinen suupala! Tämänkin koiranherkun maistuvuutta lisää entisestään turska ja sen sisältämät hyvät rasvat! Kuten ihmisilläkin, myös koirilla kertaus on opintojen äiti. Siksi herkulliset koulutusnamit kuuluvatkin jokaisen koiranomistajan ostoslistalle!